Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar Verbindend digitaal vergaderen – ism Coopkracht

21 February @ 12:30 am - 1:30 pm

Binnen organisaties is de gangbare vergadercultuur heel erg bepalend voor de hele werkcultuur. Vaak blijkt dat bij veranderende omstandigheden de vergadergewoontes vastgeroest zijn. Het is niet vanzelfsprekend om andere manieren van vergaderen te implementeren, maar in feite is het ook niet moeilijk. Het is gewoon ‘anders’. Digitaal vergaderen wordt nog weinig toegepast, ondanks alle beschikbare en zelfs makkelijke online technieken. Uiteraard is noodzakelijk om vooraf enkele nieuwe afspraken te maken. Dit is wat ons zal leiden in dit webinar: Hoe een succesvolle, verbindende, digitale vergadering organiseren?

We delen vanuit onze ervaringen en er is ook ruimte om vragen te stellen. Na dit webinar heb je vast en zeker een aantal praktische tips en concrete eerste stappen die je dadelijk kan toepassen.

Interesse? Schrijf je in via info@coopkracht.org! Vermeld de webinar ‘Verbindend digitaal vergaderen’ en stort indien nodig het juiste bedrag op rekening IBAN BE98 5230 8024 0293 van Coopkracht.

Prijs: Leden Coopkracht gratis; niet-leden 50 euro.

(Klik hier voor meer info ivm Coopkracht webinars)

Details

Date:
21 February
Time:
12:30 am - 1:30 pm
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://cooperatiefvlaanderen.be/evenement/coopkracht-webinar-verbindend-digitaal-vergaderen

Venue

Online

Organizer

Percolab Belgium
Phone:
+32475730439
Email:
ivo@percolab.com