Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar Horizontaal organiseren – ism Coopkracht

23 April @ 12:30 pm - 1:30 pm

In ons dagelijks leven zijn we gewoon om niet-hiërarchisch te functioneren. Het is deel van ons DNA. We kunnen van nature zelfstandig organiseren en beslissingen nemen, zonder dat daar een baas voor nodig is. Natuurlijk zijn er een aantal verschillen tussen de persoonlijke context en de werkcontext. Hoe kunnen we op eigen ritme horizontaler werken in onze werkcontext?

Daarover gaat van het boek “Going Horizontal” van Samantha Slade (mede-oprichter van Percolab in Canada). Het biedt handvaten en tools aan om deze transformatie succesvol in te zetten op 7 concrete vlakken. En zeg nu zelf, wie wil er nu niet meer betrokkenheid, individuele autonomie EN een vlotte besluitvaardigheid realiseren in zijn organisatie?

Ilona Piron en Ivo Bols van Percolab Belgium cvba geven je tijdens het webinar een overzicht van dit inspirerende boek, met ruimte voor vragen.

Interesse? Schrijf je in via info@coopkracht.org! Vermeld de webinar ‘Horizontaal organiseren’ en stort indien nodig het juiste bedrag op rekening IBAN BE98 5230 8024 0293 van Coopkracht.

Prijs: Leden Coopkracht gratis; niet-leden 50 euro.

(Klik hier voor meer info ivm Coopkracht webinars)

Details

Date:
23 April
Time:
12:30 pm - 1:30 pm
Event Category:
Website:
https://cooperatiefvlaanderen.be/evenement/coopkracht-webinar-horizontaal-organiseren

Venue

Online

Organizer

Coopkracht
Website:
https://cooperatiefvlaanderen.be/