Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kanban: Introductie – principes

25 March @ 10:00 am - 1:00 pm

Wil je echt verstaan wat het verschil is tussen werken in een “pull”-omgeving (d.i. taken naar je toe trekken) en werken in een “push”-omgeving (d.i. taken toebedeeld krijgen)?
Wil je echt snappen wat het effect is van het limiteren van het werk dat in omloop is?

Volg dan deze zeer interactieve workshop over Kanban, die nadrukkelijk aandacht geeft aan het begrijpen van de achterliggende principes – dus aan meer dan het (bekende) Kanban bord op zich! De kernwaarden van de Kanban-methode zijn: transparantie, eigenaarschap, effectiviteit, samenwerking, balans en respect. Dankzij deze workshop krijg je er zicht op hoe je deze kernwaarden vorm kunt geven in het dagelijks werk.

Je kunt Kanban gebruiken om je persoonlijk werk ‘onder controle’ te houden, maar de methode is ook uitermate geschikt voor elke omgeving die zelf-sturend en zelf-organiserend wil werken.

Deze introductie kwam tot stand omdat wij binnen het Percolab-team de nood ervaarden om meer te weten over wat Kanban en de achterliggende principes nu eigenlijk inhouden. Geert Martens was bereid om voor ons een introductie te verzorgen. We zijn blij dat we de introductie nu kunnen aanbieden aan heel ons netwerk!

Prijs: vrije gift aan Geert Martens.
Wie iets te eten mee brengt, kan deelnemen aan de pot luck, om 13.00u.

Geert stelt zich voor / kadert zijn motivatie om deze workshop te geven:
Alle dagen ontmoet ieder van ons wel iemand die in meer of mindere mate afstand genomen heeft van het bedrijf waar hij/zij werkt. Ongelukkige medewerkers, een zoekend management en een bedrijf in stilstand of vertraging zijn daarvan het gevolg.
Als bedrijven blijvend succesvol willen zijn, dienen zij zich voortdurend aan te passen aan de continu veranderende wereld. Hiervoor is het nodig om iedereen in het bedrijf terug in hun kracht te zetten, zodat ieders betrokkenheid weer kan stijgen, met als gevolg: gelukkige medewerkers en leiders, die allebei flow en verandering omarmen.

Geert zijn persoonlijke bijdrage tot dit streven is het kenbaar maken en het introduceren van de kracht van Kanban en Sociocracy 3.0. Kanban voor de operationele effectiviteit en Sociocracy 3.0 voor de governance effectiviteit met als ultiem doel: humane, veerkrachtige en innovatieve organisaties.

Schrijf je hier in.

Details

Date:
25 March
Time:
10:00 am - 1:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Venue

Nijlen
Herenthoutsesteenweg 196
Nijlen, 2560 Belgium
+ Google Map

Organizer

Percolab Belgium
Email:
belgium@percolab.com
Website:
www.percolab.be