The Art of Hosting and Harvesting Conversations that Matter

Praktisch

 

Data: van 4 juni 2019 (9.30u) tot en met 6 juni 2019 (16.00u) 

LocatieOude Abdij van Drongen, Drongenplein 26-27, 9031 Drongen (Gent) – reisroute  

De training is residentieel: overnachting is voorzien in de Oude Abdij zelf. Voor wie in de buurt woont: thuis overnachten kan, maar je houdt er best rekening mee dat er ‘s avonds nog leuke activiteiten zijn en je mogelijks voorbereidingswerk hebt aan iets waar je de dag nadien een rol in opneemt. 

Prijzen 
We wensen dat deze training voor iedereen toegankelijk is, wat ook je financiële situatie is.
Overwegingen die we in onze prijszetting hebben meegenomen:
we kennen de markt van de bedrijfsopleidingen en bieden hier een heel scherpe prijs
we weten dat ngo’s, lokale overheden en micro-ondernemingen werken met beperkte budgetten
we realiseren ons dat wie als individu inschrijft dat mogelijk doet vanuit een maandelijks bescheiden inkomen 

Maak je eigen verantwoorde keuze over de financiële bijdrage die je kunt leveren. In het geval onze prijzen voor jou toch nog te hoog zijn en je echt heel graag wil deelnemen, open dan een gesprek hierover met ons, en we zoeken samen naar een oplossing. We hanteren het principe: geef wat je kan én een beetje meer. 

Inbegrepen: deelname aan de volledige training, het werkboek, overnachting en ontbijt, middag- en avondmaaltijden, koffie, thee en snacks in de pauzes. 

 

Vroegboekprijs (*) Standaardprijs
€ excl. btw € incl. btw € excl. btw € incl. btw
Shared economy (**) 
– eerste voorschot
 
500,00  605,00 500,00 605,00
Traditionele prijs
– NGO
900,00 1089,00 1050,00 1270,50
Traditionele prijs
– standaard
1550,00 1875,50 1750,00 2117,50

Extra nacht voordien met ontbijt (in tweepersoonskamer): € 40,00 (excl. btw) extra

Eénpersoonskamer (beperkte beschikbaarheid): € 50,00 (excl. btw) extra voor 2 nachten

Geen overnachting en ontbijt: € 80,00 vermindering (excl. btw).

(*) Vroegboekprijs geldig voor inschrijvingen en betalingen vóór 28 april 2019.

(*) Shared economy is een coöperatieve, verantwoordelijkheidsgebaseerde benadering om een training te financieren, waarbij de hele gemeenschap de financiële verantwoordelijkheid draagt, en niet enkel het organiserend team. Rekening houdend met de kosten van het evenement en ieders eigen financiële middelen, wordt elke deelnemer uitgenodigd om te bepalen wat ze kunnen betalen, en dan een beetje toe te voegen. Je betaalt een eerste voorschot vooraf en een tweede bedrag aan het eind van de training.

  • Eerste voorschot: voor de locatie, accommodatie, gedeelde kamer, catering, en minimale bijdrage voor het organiseren en hosten van de training: € 605,00 incl. BTW, vooraf te betalen.
  • Tweede bedrag: Het tweede bedrag zal je zelf bepalen TIJDENS de training, na een volledige financieel overzicht van de training, en dekt de vergoedingen voor het team. Voor sommigen zal de gemiddelde bijdrage hoog zijn; anderen kunnen makkelijk wat meer betalen…

We zullen tijdens de training tijd en ruimte geven om dit gesprek en dit experiment te openen; je zal dan zelf beslissen wat de training waard is voor jou en wat je kan bijdragen; samen bekijken we hoe we het budget kunnen dekken. 

Heb je reeds een Art of Hosting training gevolgd? Dan kan je ook aansluiten op enkel de derde dag van de training.

Inbegrepen: deelname aan de derde dag van de training, het werkboek, middagmaaltijd, koffie, thee en snacks in de pauzes.

* Prijs voor deelname aan enkel de derde dag (8u30-16u00) € 157,00 (excl. btw)   € 189,97 (incl. btw)

Nadat we je deelname bevestigd hebben, zul je een week voor de training nog een verwelkomingse-mail ontvangen met alle nodige details die je zullen helpen om je op de training voor te bereiden. 

 

Inlichtingen:
– via email: aohbelg@gmail.com
– telefonisch: inhoudelijk: +32 473 50 21 76 (Ria) – administratie: +32 475 73 04 39 (Ivo) 

 

Annulatieregeling
Als je annuleert 20 dagen voor de training, houden we €50 voor administratie en de rest van je inschrijvingsgeld storten we terug. Als je korter voor de training annuleert, hangt het bedrag dat we terugstorten ervan af of jij (of wij) een andere deelnemer vindt die jouw plaats inneemt. Als iemand jou vervangt, houden we €50. Als we niemand vinden, houden we het hele bedrag. Bij persoonlijke noodgevallen kunnen we over deze regeling in gesprek gaan.